Helen Blässar/Miltton Group: Ledarskap i VUCA-världen

Evenemangsplats:Tekniskas Salar, Eriksgatan 2 A, Helsingfors
Region:Mellannyland
Börjar:12.10.2017 18.00
Anmälningstiden slutar:05.10.2017 23:59
Maximala antalet deltagare:20
Anmälda:10

VUCA: Vad kräver rörlighet, osäkerhet, komplexitet och tvetydighet av ledarskapet?*)

Vi lever i en värld där saker och ting snabbt förändras inte minst p.g.a. globalisering och digitalisering. Även värderingar ändras och sätt att se på saker är olikt det man kanske själv är van med.

Helen Blässar
Ledarskaps & Samarbets-Coach

Helen är certifierad ledarskapscoach och passionerat intresserad av att hjälpa individer och team både prestera bättre och ha mer kul på jobbet. Hennes specialnisch är att lära ut verktyg för att bli bättre på ’svåra samtal’ – så att vi kan skapa arbetsplatser med högt i tak, fritt informationsflöde och starkt samarbete. Under de senaste 7 åren har Helen arbetat med att skifta ledarskapskulturen hos allt från globala koncerner till mindre familjebolag. Före det arbetade hon som projektledare inom finans och IT hos Stora Enso samt som strategikonsult hos Accenture. Hennes akademiska bakgrund är en magisterexamen i finans från Universitetet St.Gallen i Schweiz samt en Executive Master i NeuroLeadership.

18.00 en lätt matbit och mingel på restuarang Tekniskas Salar (Klubbsalen)
18.30 Helen Blässar/Miltton Group: Ledarskap i VUCA-världen

kvällen slutar ca klockan 20.00.

Anmäl dig senast torsdagen den 5 oktober via anmälningsfunktionen nedan

*) VUCA står för volatility, uncertainty, complexity och ambiguity. Det vill säga rörlighet, osäkerhet, komplexitet och tvetydighet. Förkortningen började användas inom det militära på 90-talet för att beskriva den globaliserade och digitaliserade världen.

Anmälningstiden har gått ut